om oss

chimicron semiconductor co., ltd

chimicron semiconductor co., ltd är en FoU-specialist inom led-drivrutiner, växelströmsstyrning, låg- och mellanspänningsmosfet, med huvudkontor i Shenzhen, Kina. vi har ett professionellt team av FoU-tekniker och världens ledande teknik, med försäljningskontor/partners i Kina, Hongkong och Kanada.

med våra egna fördelar med avancerad teknologi inom chipformdesign och konst och hantverk, samarbetar chimicron tätt med toppförpacknings- och testfabriken för chip och har en strikt kontroll av produktkvalitet för att säkerställa vår stabila leverans och kontinuerlig produktkvalitet. vår produkt har enastående funktionalitet och tillförlitlighet, diversifiering och tillfredsställande service efter försäljning. dess tillämpning lutar till mellan- och high end. vi lägger stor vikt vid vårt varumärkes uppbyggnad och rykte!

våra delar har en bred applikation inom sådana förbrukningsområden som led-belysningsdrivrutin, lcd-tv-huvudkort, mellan, mobiltelefon, digitalbox, gps, pos-terminal och bärbar powerbank etc.

med tanke på driftfilosofin kvalitet först, kundernas prioritet, förbättrar all chimicrons personal steg för steg vår servicestandard och kundernas tillfredsställelse genom innovativ teknik, för att göra din produktlösning bättre!

bilder på företaget

försäljnings kontor

säljteam

säljteam(2)

ett hörn av lagret

Top